Colori Shoes & Accessories

  • LEVERING BINNEN 1 - 3 WERKDAGEN
  • 14 DAGEN BEDENKTIJD
  • VEILIG BETALEN
  • |
  • |
  • Registreren

Over Colori

Foto's fabriek 2

'Het leven is te kort voor saaie schoenen'. 

Colori is het kleurrijkste damesschoenenmerk van Nederland!

Colori Shoes gaat voor kleur.

Colori is hét schoenenmerk als je op zoek bent naar kleurrijke hakken, enkellaarsjes en lange laarzen. In 2010 werd een kleurrijke schoenenwebshop geopend, colorishoes.nl. Oprichters Emilie en Alice hadden geen ervaring in schoenen maar vonden de Nederlandse schoenenwereld maar saai. “Alles was bruin, zwart, donkerbruin, donkerblauw. We wilden de schoenenbranche opfleuren”, vertelt Alice. Samen ontwikkelden ze een concept waarbij kleurrijke schoenen centraal staan.

Pumps, enkellaarzen, lange laarzen, stoere hakken in de winter, open schoentjes in de zomer. En dat allemaal in maar liefst 14 verschillende kleuren!

Onderscheid

Colori onderscheidt zich van haar concurrenten door een kleurrijke collectie. Hierbij speelt kwaliteit en comfortabele fit een belangrijke rol en worden de klanten betrokken bij dit proces. “We hebben geleerd dat klanten het eerste paar kopen omdat ze er verliefd op worden. Klanten komen een volgend paar kopen nadat ze van het eerste paar veel draagplezier hebben gehad, vertelt Alice.

Emilie vervolgt: “het unieke aan ons concept is dat wij alles helemaal zelf ontwikkelen. De schoenen worden geproduceerd in kleine schoenenateliers in Spanje en Italië. Voordat we een nieuw model introduceren, bestellen we eerst 25 paar. Daar laten we dan 25 klanten zes weken op lopen. Als zij na die zes weken feedback geven, dan wordt de schoen daar waar mogelijk is op aangepast. Wij kunnen dus met een gerust hart 14 kleuren neerzetten, omdat je weet dat het heel goed zit”.

Het succes van Colori 

Online wil Colori de beste service bieden en een beleving creëren. “We zorgen ervoor dat de webshop inspirerend is en er vrolijk uitziet. We besteden veel tijd om in de omschrijvingen uit te leggen hoe de pasvorm is, ondersteund door heldere symbolen. We kunnen bijvoorbeeld onderstrepen dat de schoen comfortabel zit en dat er ook voldoende ruimte is voor een hoge wreef. Wij proberen zo de succeservaring zo groot mogelijk te maken. Alsof we de klanten persoonlijk adviseren, hoewel het natuurlijk verkoop op afstand is”.

Emilie vertelt dat hard werken, een flexibele mindset en ècht naar je klanten luisteren bijdraagt aan het succes van het bedrijf. Het is belangrijk dat je je onderscheid van anderen en dat je je klant goed snapt. Je moet echt van je klant houden en ze elke dag weer proberen te verrassen. Colori doet dit door te zorgen voor een mooi webpakket met handgeschreven kaartje en af en toe een aardigheidje erbij. “Hiermee proberen we de verwachtingen van de klant te overtreffen, dan vergeten ze je niet snel meer”.

De goede service en kwaliteit die het merk biedt, zie je terug in het shopgedrag van de klant. “Het gebeurt dat trouwe klanten van een bepaald model soms 3 kleuren tegelijk bestellen. Er was laatst ook een klant die met een compleet versleten paar aankwam en zei dat ze echt niet zonder de schoenen kon, omdat ze zo fijn zitten. In de winkel kon ze direct hetzelfde paar opnieuw kopen. Het verschil in klanten is ook erg leuk. Als ik kijk naar de doelgroep dan verkoop ik schoenen aan 30+ vrouwen, maar ook aan 70+ vrouwen die ook vallen voor een paar knalrode hakken”, lacht Alice.

Kortom, Colori kleurt je dag! 

Graag tot ziens in onze webshop.
 
Het Colori Team


Colori Team

PS: We horen graag wat je van onze site vindt, mail ons je reactie

Foto's fabriek 1

Modellen uit de Basiscollectie
© Copyright 2024 Colori Shoes & Accessories - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »