Colori Shoes & Accessories

  • LEVERING BINNEN 1 - 3 WERKDAGEN
  • 14 DAGEN BEDENKTIJD
  • VEILIG BETALEN
  • |
  • |
  • Registreren

Betaalmogelijkheden

WAT ZIJN DE BETAALMOGELIJKHEDEN?
1. IDEAL
De volgende banken zijn hierbij aangesloten: ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, Knab, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of SNS Bank. iDEAL is veilig, snel en makkelijk!

2. CREDITCARD
Bij Colori kun je betalen met je Visa en Mastercard creditcard. Bij ons kun je er vanuit gaan dat je betaling veilig verloopt. Wij versleutelen je creditcards gegevens via de SSL-methode en dit is altijd veilig. Tijdens de betaling wordt er gevraagd naar je CVC code. Deze 3-cijferige code vind je op de achterkant van je creditcard, het zijn de laatste 3 cijfers.

3. COLORI CADEAUBON
De Colori Cadeaubon is een cadeaubon die online ingeleverd kan worden. 

HOE LANG DUURT EEN TERUGBETALING NA BETALING MET IDEAL of CREDITCARD?
Binnen 3 werkdagen staat het bedrag op de rekening waarmee je betaald hebt, zodra we het artikel retour hebben ontvangen. Bij een terugbetaling op je creditcard wordt het bedrag gestorneerd. Je kunt het bedrag terugvinden op het maandoverzicht van je creditcard.

KAN IK MET CADEAUBONNEN BETALEN?
Ja, je kunt enkel betalen met Colori cadeaubonnen of kortingscheques. De Colori Cadeaubon kun je online kopen. VVV bonnen, Fashioncheques en alle overige bonnen kunnen níet bij Colori worden ingeleverd.

Heb je onvoldoende saldo op jouw cadeaubon om het volledige bedrag te voldoen, vul dan de code (letters èn cijfers) in in het daarvoor betreffende veld 'kortingscode' op de pagina winkelwagen.

Heb je nog geen code die je kunt gebruiken in de webshop? Stuur dan een mail naar: klantenservice@colorishoes.nl met een foto van de cadeaubon en wij maken een kortingscode voor je aan zodat je de bon in de webshop kunt verzilveren. Vervolgens kun je het overige bedrag via iDEAL overmaken. Volg daarvoor de stappen.

LET OP: Wanneer je een artikel retourneert dat (gedeeltelijk) betaald is met een Colori cadeaubon of kortingscheque, dan krijg je het retourbedrag terug in de vorm van een Colori cadeaubon.

Modellen uit de Basiscollectie
© Copyright 2019 Colori Shoes & Accessories - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »