Colori Shoes & Accessories

  • LEVERING BINNEN 1 - 3 WERKDAGEN
  • 14 DAGEN BEDENKTIJD
  • VEILIG BETALEN
  • |
  • |
  • Registreren

Retourneren & Ruilen

HOE KAN IK MIJN PRODUCT RETOURNEREN?
Indien je niet volledig tevreden bent met de bestelde artikelen, kan je deze binnen 14 dagen na levering van het product, terugsturen.

We maken retourneren zo gemakkelijk mogelijk:

KLIK HIER OM EEN RETOURLABEL AAN TE VRAGEN


Colori Shoes & Accessories
Ambachtsweg 46
3542DH  UTRECHT


RETOUR STUREN:
- Vul het Ruil-of Retourformulier in dat in je pakket is meegeleverd.
- Doe de artikelen die je terug wilt sturen in de originele verpakking en in de verzendverpakking en plak deze met tape stevig dicht.
- Print het retourlabel uit op een A4 vel, knip het uit en plak het op de kartonnen verzendverpakking.
- Geef het pakket af bij een PostNL punt. Zij brengen het weer bij ons terug.
Belangrijk: Als je het pakket op het PostNL punt inlevert, ontvang je een verzendbevestiging met een 3S-nummer. Wij raden je aan deze bevestiging zorgvuldig te bewaren. Hiermee kun je het pakket volgen via track and trace.
- Zodra het retourpakket door ons ontvangen is, ontvang je hiervan een bevestiging.
- Het retourbedrag zullen we uiterlijk binnen 14 dagen, na ontvangst van het product of na melding, aan je terugstorten op de rekening waarmee de bestelling is betaald.
- Het retourbedrag zijn alle betalingen die je hebt gedaan om de artikelen die je wilt retourneren, mits deze artikelen daadwerkelijk aan ons zijn geretourneerd.
- Wanneer alle artikelen van één bestelling aan ons worden geretourneerd zullen we kosten in rekening brengen voor de retourzending, deze kosten bedragen € 5,95 (bijdrage in de verpakkings- en verzendkosten).
- Het retourbedrag wordt terug gestort op dezelfde rekening als waarmee de bestelling betaald is. Dus als je betaald hebt met Ideal, krijg je het retourbedrag terug op diezelfderekening. Heb je betaald met credit card, dan vind je de retourbetaling terug op het afschrift van de creditcardmaatschappij.

Bij een eventuele schade aan de retourzending of een ongefrankeerde zending heeft Colori de mogelijkheid om hiervoor kosten in rekening te brengen. Indien er onnodige schade aan het product is ontstaan dan heeft Colori de mogelijkheid om dit in waardevermindering te brengen bij de klant.

RUILEN
Indien je wilt omruilen voor een andere kleur of maat: vul dat duidelijk in op het Ruil-of Retourformulier aangeven dat in je pakket is meegeleverd of je kunt bellen met de klantenservice: 030-2369288

ZIJN ER KOSTEN VERBONDEN AAN RUILEN OF RETOURNEREN?
Nee, er zijn geen kosten verbonden aan het retour sturen of het ruilen van je bestelling. Voor een omruilbestelling betaal je géén bijdrage in verzendkosten; die bijdrage betaal je te allen tijde eenmalig, bij de eerste bestelling. 

KAN IK EEN AFGEPRIJSD PRODUCT GRATIS RETOUR STUREN?
Ja, je kunt alle ongedragen items binnen 14 dagen gratis retour sturen of ruilen. Bij een retourzending ontvang je het aankoopbedrag terug op de rekening waarmee je hebt betaald.

KRIJG IK MIJN BETAALDE VERZENDKOSTEN TERUG ALS IK MIJN BESTELLING RETOURNEER?
Bij een bestelling betaal je eenmalig een bedrag van €5,95 voor het heen- en terug sturen van de bestelling. Als je de volledige (of een gedeelte van een) bestelling retour zendt, dan ontvang je de verzendkosten niet terug.

HOEVEEL DAGEN MAG IK EEN PRODUCT OP ZICHT HEBBEN?
Een artikel mag je 14 dagen thuis houden om te beslissen of je deze wilt houden.
Mocht je de overeenkomst na 14 dagen nog willen herroepen dan heb je hier nog 14 dagen de tijd voor.

HOE MAAK IK GEBRUIK VAN HET HERROEPINGSRECHT?
Als online shop is Colori verplicht je te wijzen op het herroepingsrecht en de voorwaarden die daaraan verbonden zijn.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd (mits alle artikelen van je bestelling aan ons zijn geretourneerd). Wanneer alle artikelen van één bestelling aan ons worden geretourneerd zullen we kosten in rekening brengen voor de retourzending. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] of gebruik maken van onderstaand modelformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.Het aankoopbedrag wordt terrug gestort op dezelfde rekening als waarmee je de bestelling betaald heeft.   

Modelformulier ontbinding/ herroeping

HET PRODUCT DAT IK HEB GEKOCHT IS NU AFGEPRIJSD IN DE SALE. WAT NU?
Wanneer je zeker weet dat je het artikel wat je gekocht hebt wilt houden en je binnen 7 dagen na de aankoop reageert, ontvang je een kortingscode voor een volgende aankoop t.w.v. het prijsverschil (mits artikel ongedragen). Stuur hiervoor een mailtje naar onze klantenservice op: [email protected].

Modellen uit de Basiscollectie
© Copyright 2024 Colori Shoes & Accessories - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »